Meldpunt

Ons meldpunt geeft u de kans om uw ervaringen met ons te delen. Wij moedigen mantelzorgers en organisaties aan om vooral ook positieve ervaringen te delen en anderen te inspireren. Op die manier kan iedereen bijdragen aan ons doel: de beeldvorming rond mantelzorg positief beïnvloeden en mantelzorgers en iedereen daar omheen ondersteunen, inspireren en motiveren.

Door de meldingen krijgen we een goed beeld van wat er speelt in Ridderkerk. Bij meerdere overeenkomende signalen kunnen wij, in overleg met u, ook verdere actie ondernemen. We kaarten het aan als er iets mis dreigt te gaan of geven complimenten als dit aan de orde is. Doet u mee?

Oogje in het zeil door mijn buurvrouw…

“Ik wil jullie laten weten dat ik heel veel steun krijg van mijn buurvrouw. Als ik even een boodschap moet doen dan houdt zij een oogje in het zeil bij mijn vrouw. Dan ga ik toch met een geruster gevoel de deur uit. Zij vindt dat niets bijzonders, maar ik ben daar heel blij mee.”

–  Dhr. Van S.

Samen maken we Ridderkerk mantelzorgproof

Ridderkerk mantelzorgproof maken? Help mee! Meld uw positieve ervaring of probleem als mantelzorger bij ons.

Positieve ervaring of probleem melden

U ontvangt na melding een ontvangstbevestiging. Voor individuele vraagstukken kunt u contact met ons opnemen via de helpdesk. Wij pakken deze vragen samen met u op.

1000 tekens over

Ik heb een hele fijne huisarts…

“Ik heb een hele fijne huisarts die vrijwel altijd bereikbaar is en die af en toe gewoon even langskomt en op die manier precies weet wat de situatie is. Ook de assistentes zijn altijd heel vriendelijk en benadrukken ook altijd dat ik echt moet bellen als er iets is. Dat voelt echt al.”

– Mw. Z.